Kotisiivous Helsinki & Vantaa

Kotisiivous on luottamuskysymys!

Kotisiivouksen antaminen toisiin käsiin on luottamuskysymys. Meidän siivoojamme ovat luotettavia ja tarkkoja kotisiivouksessa. Koulutamme heidät huolellisesti työhönsä. Panostamme hyvään lopputulokseen kaikin keinoin ja haluamme, että olet tyytyväinen meihin.

Kotien ylläpitosiivoukset suoritamme asiakkaan siivousvälineillä. Tämä on tärkeää, sillä siivoojat kulkevat jatkuvissa kohteissa julkisilla liikennevälineillä. Tämä on ekologista ja ekonomista ja saamme pidettyä ylläpitosiivoushinnan mahdollisimman alhaalla.

Mikäli asiakkaaltamme puuttuu kotisiivoukseen sopivia siivousvälineitä, voi niitä tilata kauttamme edulliseen hintaan. Toki myös päivittäistavarakaupoista ja monista liikkeistä saa ihan kelvollisia siivousvälineitä, jotka soveltuvat kotisiivoukseen. Oikeastaan siivoojamme tarvitsee siivoukseensa vain mopin, mopinkehyksen, ämpärin, sopivaa pesuainetta ja imurin. Pölyhuiska on myös erittäin tarpeellinen, koska sillä saadaan tehokkaasti sidottua pölyä sellaisilta tasopinnoilta, joissa on erilaisia tavaroita, mitkä estävät pintojen pyyhkimisen siivousliinalla. 

Tee arjestasi sujuvampaa ja tilaa meiltä kotisiivous Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten alueella. Sinulla jää aikaa muihin sinulle tärkeisiin asioihin, kun teemme kotisiivouksen tasaisin väliajoin. Sinun on mukava palata puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin. Tarjoamme laadukkaita kotisiivouspalveluita kaikenkokoisiin kohteisiin tehokkaasti ja ammattitaidolla. Kokeile nyt!

Teemme kotisiivouksen aloittamisen turvalliseksi!

Jos haluat niin voimme tehdä ensin kotiisi testisiivouksen, jonka jälkeen voit päättää haluatko jatkaa kanssamme. Testisiivous on edullisempi, koska haluamme näyttää sinulle, että olemme hyviä ja luotettavia kotisiivouksen ammattilaisia.

Hyvä ohjesääntö kotisiivouksen hinnoittelussa on, että testisiivouksessa siivotaan tärkeimmistä pinnoista aina vähemmän tärkeisiin. Voidaan vaikka ottaa tavoiteajaksi 3 tuntia ja kun kotisiivous aloitetaan tärkeimmistä pinnoista ja edetään vähemmän tärkeisiin, niin kolmen tunnin kohdalla voidaan todeta riittikö aika vai jäikö jotain oleellista siivoamatta. Toki ajan arvioinnissa on hyvä myös huomioida, että ensimmäisellä kerralla siivoukseen voi kulua hieman enemmän aikaa.

Säännöllisen kotisiivouksen Helsinki, Espoo, Vantaa alueella tekee aina sama siivoojapari, ja lisäksi Mali ja Markku auttavat sinua kaikissa kodin siivouspalveluun liittyvissä kysymyksissä. Meille tärkeintä on asiakastyytyväisyys!

Käymme aina läpi mitä toiveita sinulla on kotisiivouksen suhteen ja määrittelemme tehtävät työt. Oli kyseessä kertaluonteinen kotisiivous tai toistuva ylläpitosiivous, huolehdimme että teemme siivouksen laadusta tinkimättä.

Jätä kotisi ammattilaisten hoitoon ja saat nauttia puhtaasta lopputuloksesta. Voit olla rohkeasti meihin yhteydessä niin autamme sinua räätälöimään juuri sinun tarpeitasi vastaavan kotisiivouksen. Tarjoamme kotisiivous-palveluita Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Kotisiivous Täsmä - Kotisiivous

Kotisiivouksessa käytettävät aineet ja välineet

Käytämme siivouksessa laadukkaita ammattilaisille tarkoitettua siivousaineita ja välineitä. Siivoojamme ovat koulutettuja käyttämään eri vahvuisia pesuaineita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Erilaiset siivousmenetelmät käymme läpi siivoojiemme kanssa, jolloin he osaavat puhdistaa niin kylpyhuoneet kuin keittiöiden hellat ja jääkaapitkin tai parvekkeiden lasit yms. Voimme myös käyttää asiakkaan omia siivousvälineitä. Autamme mielellämme asiakkaitamme täydentämään siivousvälinevarastojaan, jolloin siivouskin on helpompaa.

Jatkuva kotisiivous Helsinki, Vantaa ja pääkaupunkiseutu

Kun siivooja siivoaa jatkuvaa siivouskohdetta, on tärkeää, että hänen ei tarvitse kuljettaa siivousvälineitä mukanaan. Tämä on ehdoton kustannussäästö ja vaikuttaa oleellisesti ylläpitävän kotisiivouksen hintaan. Tällöin on tärkeää, että siivoojalla on sopivat siivousvälineet valmiina kohteessa, jonne hän matkustaa. Siivoojistamme yli 90 % käyttää julkisia liikennevälineitä ja vaikka joillain on omat autotkin, niin emme voi velvoittaa heitä kuljettamaan mukanaan siivousvälineitä. Olisi tärkeää, että siivousvälineet ovat laadukkaita ja helposti käytettäviä. Jos imurissa on huono imuteho, niin imurin hinnassa säästetyn summan häviää helposti kotisiivouksessa menetetystä ajasta.

Mikäli kuitenkin on kyseessä kertaluonteinen kotisiivous, niin silloin paikalle tullaan siivousfirman autolla, josta löytyy tarvittavat siivousvälineet.