Kotisiivous Helsinki & Vantaa

Kotisiivous on luottamuskysymys!

Kotisiivouksen antaminen toisiin käsiin on luottamuskysymys. Meidän siivoojamme ovat luotettavia ja tarkkoja siivouksessaan. Koulutamme heidät huolellisesti työhönsä. Panostamme hyvään lopputulokseen kaikin keinoin ja haluamme, että olet tyytyväinen meihin.

Tee arjestasi sujuvampaa ja tilaa meiltä kotisiivous Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten alueella. Sinulla jää aikaa muihin sinulle tärkeisiin asioihin, kun teemme kotisiivouksen tasaisin väliajoin. Sinun on mukava palata puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin. Tarjoamme laadukkaita siivouspalveluita kaikenkokoisiin koteihin tehokkaasti ja ammattitaidolla. Kokeile nyt!

Teemme kotisiivouksen aloittamisen turvalliseksi!

Jos haluat niin voimme tehdä ensin kotiisi testisiivouksen, jonka jälkeen voit päättää haluatko jatkaa kanssamme. Testisiivous on edullisempi, koska haluamme näyttää sinulle, että olemme hyviä ja luotettavia. Säännöllisen kotisiivouksen tekee aina sama siivoojapari, ja lisäksi Mali ja Markku auttavat sinua kaikissa kodin siivouspalveluun liittyvissä asioissa. Meille tärkeintä on asiakastyytyväisyys.

Käymme aina läpi mitä toiveita sinulla on kotisiivouksen suhteen ja määrittelemme tehtävät työt. Oli kyseessä kertaluonteinen siivous tai toistuva ylläpitosiivous, huolehdimme että teemme siivouksen laadusta tinkimättä.

Jätä kotisi ammattilaisten hoitoon ja saat nauttia puhtaasta lopputuloksesta. Voit olla rohkeasti meihin yhteydessä niin autamme sinua räätälöimään juuri sinun tarpeitasi vastaavan palvelun.

Kotisiivous Täsmä - Kotisiivous

Kotisiivouksessa käytettävät aineet ja välineet

Käytämme siivouksessa laadukkaita ammattilaisille tarkoitettua siivousaineita ja välineitä. Siivoojamme ovat koulutettuja käyttämään eri vahvuisia pesuaineita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Erilaiset siivousmenetelmät käymme läpi siivoojiemme kanssa, jolloin he osaavat puhdistaa niin kylpyhuoneet kuin keittiöiden hellat ja jääkaapitkin tai parvekkeiden lasit yms. Voimme myös käyttää asiakkaan omia siivousvälineitä. Autamme mielellämme asiakkaitamme täydentämään siivousvälinevarastojaan, jolloin siivouskin on helpompaa.